Monik Rofi: Sirena sa Crne Konče

recenzija pdf

Strani Naziv: Monique Roffey

Jednog predivnog sunčanog dana, pecaroš Dejvid na udicu hvata na njegovo iznenađenje, stvorenje koje nije očekivao. Upecao je mitsko biće - sirenu.
Monik Rofi Sirena sa Crne Konče knjiga

Sirenino ime je Ajkaja. Ajkaja je žena na koju je pre mnogo godina bačena kletva. Ona od tada živi u vodi i osuđena je na večni život u telu ribe. Dejvidov susret sa sirenom Ajkajom je bio veoma kratak, samo nekoliko sekundi. Dejvid pak nikako sirenu ne može da izbije iz svoje glave. On se vraća na isto mesto susreta mesecima kasnije u nadi da će je ponovo sresti.

Dešava se nešto neočekivano. Neki turisti iz Amerike hvataju Ajkaju i drže je u zarobljeništvu. Dejvid videvši šta se dešava, odlučuje da joj naravno pomogne. Oboje se skrivaju u njegovoj kući. Dejvid i Ajkaja se nakon nekog vremena provedenog zajedno zaljubljuju jedno u drugo.

Može li ova romansa opstati. Hoće li Ajkajina sudbina i telo sirene uticati na to. Saznajte tako što ćete obavezno pročitati ovaj fenomenalni bestseler.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*