Poslednja Odana Žena Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Poslednja odana žena" Nora Roberts je prva knjiga u sagi o O'Harlijevima, koja nas uvodi u svet strasti, tajni i porodičnih veza.
Poslednja Odana Žena Od Nora Roberts

Dilan Krozbi, pisac biografija, dolazi na usamljeni ranč u Virdžiniji s namerom da napiše priču o tragično preminulom automobilisti Čaku Rokvelu. Na ranču ga dočekuje udovica Čak, Abigejl O'Harli Rokvel, koja se posvetila domaćinstvu i uzgajanju konja kako bi obezbedila budućnost svojoj deci. Dok Dilan istražuje život njenog pokojnog supruga, sve više se zanima za Abigejl i njen neobičan životni put. Abigejl je odlučna da očuva uspomenu na Čaka, čak i ako to znači prikrivanje nekih neprijatnih istina. Dok Dilan istražuje, među njima se javlja jaka privlačnost koja postaje sve teža za ignorisanje. Ova priča otkriva složene odnose između prošlosti i sadašnjosti, istovremeno istražujući duboke emocije i tajne koje čuvaju likovi. “Poslednja odana žena” ne samo da donosi napetu romansu, već i istražuje snagu porodičnih veza i ljubavi koja može prevazići sve prepreke.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*