Posljednja Vremena Od Michael D. O’Brien

recenzija pdf

"Poslednja vremena" je bestseler Michaela D. O'Briena, poznatog savremenog katoličkog pisca. U ovom romanu, autor pruža biblijski utemeljenu viziju apokalipse i opisuje stanje sveta i Katoličke Crkve na kraju vremena.
Posljednja Vremena Od Michael D. O’Brien

Glavni lik je otac Ilija Schäfer, karmelićanski sveštenik, koji je povučeni redovnik i obraćenik iz judaizma. On je preživeli svedok Holokausta i nekada moćna ličnost u Izraelu. Papa mu sada poverava veoma osetljiv zadatak – približiti se čoveku za koga veruje da bi mogao biti Antihrist. U ovoj bogatoj i napetoj priči, otac Ilija putuje u Evropu i srednji Istok, kreće se u javnim i tajnim krugovima svetske moći, susreće se sa svecima i grešnicima, predsednicima, sudijama, misticima, borbenim katoličkim novinarima, vernim sveštenicima i izdajničkom zaverom unutar same Crkve. Svojom tajnom misijom, Ilija se upliće u niz kriza i spletki koje utiču na krajnju sudbinu Crkve.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*