Pozorišne Kritike Od Milan Grol

recenzija pdf
"Pozorišne kritike" autora Milana Grola predstavljaju odabrane članke koji su sakupljeni iz različitih dnevnih listova i časopisa. U ovim kritikama, Milan Grol se bavi širokim spektrom pozorišnih pitanja i analizira kako srpske klasične drame, posebno Nušićeve komade, tako i prevedene drame svetskih pisaca i njihove izvedbe na pozornici.
Pozorišne Kritike Od Milan Grol

Ova knjiga nudi čitaocima dublji uvid u pozorišnu scenu tog vremena i analizira različite aspekte pozorišta. Grolova kritička analiza obuhvata kako lokalne produkcije srpskih klasika, tako i internacionalne izvođenje drama stranih autora. Osim toga, kroz ove članke, čitaoci će moći da se upoznaju sa izvanrednim glumcima tog perioda, kao što su Pera Dobrinović, Čiča Ilija Stanojević i Sofija Coca Đorđević. “Pozorišne kritike” su dragocen resurs za sve ljubitelje pozorišta, kao i za one koji žele da istraže pozorišnu scenu i pozorišnu kritiku tog vremena. Grolova analiza pruža dublji uvid u tadašnje izazove i uspehe srpskog pozorišta i omogućava čitaocima da očuvaju sećanje na značajne trenutke u pozorišnoj istoriji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*