Praktično Pčelarstvo Od Vojin Todorović, Dušan Todorović PDF

recenzija pdf
"Praktično pčelarstvo", autora Vojina Todorovića i Dušana Todorovića, predstavlja vredan resurs za sve pčelare i ljubitelje pčela. Ovaj priručnik je već stekao popularnost u bivšoj Jugoslaviji, a sada se predstavlja u fototipskom izdanju, kako bi privukao i nove generacije pčelara.
Praktično Pčelarstvo Od Vojin Todorović, Dušan Todorović

Knjiga je organizovana u tematske odeljke koji pružaju duboko razumevanje pčela i pčelinjeg društva. Prvi deo se bavi životom pčela, uključujući njihovu anatomiju, fiziologiju i organizaciju društva. Posebna pažnja posvećena je organizaciji pčelinjeg društva, saću, leglu i hrani pčela. Autori detaljno opisuju i kako se razvija život i rad pčela tokom godine, što je od ključnog značaja za upravljanje pčelinjakom. Knjiga “Praktično pčelarstvo” pruža praktične savete i smernice za uspešno vođenje pčelinjaka i proizvodnju meda. Ovo izdanje ima za cilj da zainteresuje i obuči nove generacije pčelara, prenoseći bogato iskustvo autora.

praktično pčelarstvo

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*