Priča O Pobjedi Od Rosie Kugli

recenzija pdf

"Priča o pobjedi" autorke Rosie Kugli je knjiga koja se posvećuje poznatim sportistima i njihovim izuzetnim uspesima. Posebno mesto u knjizi je rezervisano za proslavljenog plivača Gordana Kožulja. Kroz ovu knjigu, čitaoci će imati priliku da saznaju više o trenucima najvećih pobeda Gordana Kožulja, ali i o izazovima i porazima koje je doživeo tokom svoje bogate plivačke karijere.
Priča O Pobjedi Od Rosie Kugli

Ova knjiga nudi inspirativne priče o sportistima koji su se suočavali sa svim vrstama izazova i prepreka na putu ka uspehu. Ona pruža dublji uvid u mentalnu i emocionalnu stranu sporta i kako sportisti prevazilaze teškoće kako bi postigli svoje ciljeve. “Priča o pobjedi” će biti inspiracija za sve ljude, kako sportiste tako i one koji nisu u sportu, podsećajući nas na važnost truda, upornosti i vere u sebe kako bismo ostvarili svoje snove.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*