Psihijatri, Psiholozi I Drugi Bolesnici Od Rodrigo Munjos Avia

recenzija pdf

"Psihijatri, psiholozi i drugi bolesnici" je roman čiji je rad smešten u poznatu četvrt Madrida, a protagonista je disleksični Rodrigo Montalvo.
Psihijatri, Psiholozi I Drugi Bolesnici Od Rodrigo Munjos Avia

Rodrigo je srećan čovek, zaposlen u velikoj porodičnoj kompaniji svog oca, sa suprugom, decom i mačkom koji laje – koji su mu sve u životu. Međutim, jednog dana sve se menja kada njegov zet, psihijatar, postavlja dijagnozu koja uzrokuje sumnju u Rodrigovu stabilnost. Ovaj događaj okreće Rodrigov svet naglavačke, nateravajući ga da počne preispitivati svoj život i mentalno zdravlje. Kako bi razjasnio situaciju, Rodrigo se obraća različitim stručnjacima – psiholozima, psihijatrima, hipnotizerima i isceliteljima – koji mu nude različita, često urnebesna rešenja. Međutim, najveće iznenađenje na kraju dolazi od osobe od koje je najmanje očekivao. Ovaj roman istražuje teme mentalnog zdravlja, porodičnih odnosa i ličnog razvoja na duhovit i originalan način, pružajući čitaocima ne samo zabavno štivo, već i dublje razmišljanje o ljudskoj prirodi i unutrašnjim demonima koje svi nosimo sa sobom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*