Sudbonosni Susret Od Melani Foster

recenzija pdf
"Sudbonosni susret" autorke Melani Foster donosi priču o unutrašnjem sukobu glavne junakinje koja se suočava sa teškom odlukom. Nikada ranije nije bila toliko zbunjena i uzbuđena istovremeno. Fizička želja je snažno prisutna, i srce joj govori da prihvati ponudu koja je pred njom.
Sudbonosni Susret Od Melani Foster

Međutim, ono što je godinama bilo usađivano u nju – verovanje i principi – nadvladalo je trenutnu želju. Odluka koju mora da donese iziskuje odricanje i odgovornost. Ako pristane na taj sudbonosni susret i postane njegov ljubavnik, to bi bilo protivno njenim moralima i vrednostima. To bi značilo poniziti se, svesno ući u situaciju koja bi mogla kasnije doneti osećanje srama i prezira prema sebi. Uz težak uzdah i tužno lice, ona odmahuje glavom, odlučujući da ostane dosledna sebi i svojim principima. Bez obzira na jaku želju, ona zna da bi takav izbor mogao da joj donese velike probleme i duševnu patnju u budućnosti. “Sudbonosni susret” nas vodi kroz unutarnju borbu i moralnu dilemu glavne junakinje. Melani Foster nas suočava sa pitanjem šta se dešava kada se želje sudare sa moralom i kako donosimo odluke koje oblikuju našu sudbinu. Ova emotivna priča će vas dirnuti i ostaviti da razmišljate o važnosti integriteta i hrabrosti u suočavanju sa teškim odlukama u životu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*