Psihološki Aikido Od Mihail Litvak

recenzija pdf

"Psihološki aikido" je knjiga autora Mihaila Litvaka koja se bavi principima psihologije i njihovom primenom u svakodnevnom životu. Autor tvrdi da psihološki principi igraju ključnu ulogu u svakoj međuljudskoj interakciji i da se pomoću "psihološkog aikida" može efikasno upravljati ovim interakcijama.
Psihološki Aikido Od Mihail Litvak

Koncept “psihološkog aikida” podrazumeva veštine i tehnike koje vam omogućavaju da se optimalno nosite sa sukobima i izazovima u međuljudskim odnosima. Autor koristi aikido, japansku borilačku veštinu, kao metaforu za način kako možemo manevrisati kroz životne situacije i sukobe. Ideja je da se sukobi i nesporazumi mogu efikasno razrešiti koristeći psihološke tehnike. Knjiga “Psihološki aikido” pruža praktične savete i tehnike koje svako može koristiti kako bi poboljšao svoje međuljudske veštine, razumeo psihološke dinamike u interakcijama i postao veštiji u rešavanju konflikata. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da unaprede svoje veštine komunikacije i međuljudske odnose.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*