Reci Mi Koji Si Znak Od Alesija De Luka

recenzija pdf
Zaronite u svet strasti, sudbinskih susreta i potrage za ljubavlju uz roman "Reci mi koji si znak" Alesije de Luka. Ova priča vas vodi kroz lavirinte horoskopa, emocija i neodoljive privlačnosti.
Reci Mi Koji Si Znak Od Alesija De Luka

Frančeska se vraća u Rim, grad koji je uvek bio njen oslonac, nakon što je doživela razočaranje u ljubavi. Kao tipična Škorpija, znak poznat po svojoj strastvenoj prirodi, Frančeska zna da se u njenom životu često pojavljuju varnice koje vode do slomljenog srca. Iako ne uzima horoskop previše ozbiljno, ona primećuje da su se zvezde često pokazale kao tačne. Kroz susret sa privlačnim strancem, Frančeska će se suočiti sa novom talasom emocija i neodoljive privlačnosti. Njen potraga za ljubavlju i ispunjenjem se nastavlja, jer, kao što roman sugeriše, svi mi tražimo nešto što podseća na ljubav. Alesija de Luka nas vodi kroz avanturu upoznavanja i samopronalaženja, istražujući kako emocije i horoskop mogu uticati na naše odluke i odnose. “Reci mi koji si znak” nas podseća da su ljubav i privlačnost često nešto što ne možemo kontrolisati, i da su sudbinski susreti ono što nam ponekad pokreće maštu i srce.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*