Rezidba I Oblikovanje Vinove Loze Od Milorad Zoričić

recenzija pdf
"Rezidba i oblikovanje vinove loze" je neprocenjiv priručnik koji će vam pomoći da ostvarite uspešan uzgoj vinove loze. Autor Milorad Zoričić, stručnjak u oblasti vinogradarstva, deli svoje bogato znanje i iskustvo kako biste postigli izuzetne rezultate u gajenju vinove loze.
Rezidba I Oblikovanje Vinove Loze Od Milorad Zoričić

Ova knjiga pruža sveobuhvatne smernice o tehnici rezidbe i oblikovanja vinove loze, sa posebnim fokusom na specifičnosti koje se odnose na ovu plemenitu biljku. Zoričić vam daje detaljne upute o pravilnom vremenu i načinu rezidbe, kao i o izboru odgovarajućeg sistema oblikovanja vinograda. Uz korisne ilustracije i praktične primere, ovaj priručnik će vam pomoći da razumete različite metode rezidbe i oblikovanja vinove loze i prilagodite ih svojim specifičnim potrebama i uslovima vašeg vinograda. Takođe, autor istražuje kako očuvati zdravlje i vitalnost vinove loze, kako bi se postigao obilan i kvalitetan rod. “Rezidba i oblikovanje vinove loze” je neophodno štivo za sve koji žele da unaprede svoje znanje o vinogradarstvu i postignu izvanredne rezultate u uzgoju vinove loze. Bez obzira da li ste iskusni vinogradar ili tek početnik u ovom poslu, ovaj priručnik će vam pružiti vredne smernice za uspeh u gajenju vinove loze.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*