Saga O Vešcu: Ilustrovana Priča 1 – Veštac Od Andžej Sapkovski, Timote Montenj

recenzija pdf

"Saga o Vešcu: Ilustrovana priča 1 - Veštac" je ilustrovano izdanje uvodne priče prve knjige serijala "Poslednja pesma", autora Andžeja Sapkovskog, u saradnji sa Timote Montenj. Ova knjiga donosi ne samo priču već i vizuelni aspekt kroz ilustracije, pružajući čitaocima jedinstveno iskustvo u svetu veštičarenja i avantura.
Saga O Vešcu Ilustrovana Priča 1 - Veštac Od Andžej Sapkovski, Timote Montenj

Radnja se fokusira na Geralta od Rivije, vešca poznatog po svojim sposobnostima u suočavanju sa natprirodnim i opasnim bićima. U ovom delu, Geralt dolazi u grad Vizmu sa zadatkom da ukloni čini sa ćerke kralja Foltesta. Međutim, ovaj zadatak ga vodi dublje u svet intriga, tajni i političkih igara velikaša. Ilustracije koje prate priču dodaju novu dimenziju doživljaju, omogućavajući čitaocima da vizualno uplove u svet veštičarenja, zamršenih odnosa i fantastičnih pejzaža. Ovo izdanje verovatno naglašava atmosferu i likove na način koji je drugačiji od običnog štampanog teksta. “Saga o Vešcu: Ilustrovana priča 1 – Veštac” obećava da će čitaoce odvesti u uzbudljivu priču punu misterija, borbi i tajni, sa vizualnim elementima koji će dodatno obogatiti njihovo iskustvo čitanja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*