Samoodrživo Domaćinstvo Od A.G.Bridgewater

recenzija pdf

"Samoodrživo domaćinstvo" je inspirativna knjiga napisana od strane autora A.G. Bridgewater-a. Ova knjiga pruža korisne smernice, savete i praktične informacije o tome kako stvoriti i održavati samoodrživo domaćinstvo.
Samoodrživo Domaćinstvo Od A.G.Bridgewater

Autor se fokusira na različite aspekte samoodrživog života, uključujući organsko baštovanstvo, uzgoj hrane, stvaranje ekoloških sistema za snabdevanje energijom, upravljanje otpadom, vodu i mnoge druge oblasti. Bridgewater pruža jasne upute i tehnike koje mogu pomoći čitaocima da postanu samodovoljni i smanje svoju ekološku otisak.“Samoodrživo domaćinstvo” je bogato ilustrovano i sadrži detaljne upute, dijagrame i praktične primere koji pomažu čitaocima da razumeju i primene koncepte samoodrživosti. Autor takođe ističe važnost očuvanja prirode, ekološke ravnoteže i održivog razvoja u okviru samoodrživih domaćinstava.Ova knjiga je od velike koristi za sve koji žele da žive ekološki svesno, smanje svoju zavisnost od spoljnih izvora i unaprede kvalitet života na održiv način. Bridgewater pruža dragoceno znanje i inspiraciju za ljude koji žele da se povežu sa prirodom, uspostave održive sisteme i smanje svoj uticaj na životnu sredinu.“Samoodrživo domaćinstvo” je vredan izvor informacija za sve koji su zainteresovani za samoodrživost, permakulturu, organsko baštovanstvo i slične oblasti. Ova knjiga je poziv na akciju, motivišući čitaoce da preduzmu korake ka održivom načinu života i da postanu aktivni učesnici u stvaranju pozitivnih promena za sebe i za planetu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*