Sanja Marinković – Moja Mera Sreće

recenzija pdf

Šta je pogrešno u tome da čeznete za nežnošću i ljubavi. Mnoge žene akcenat stavljaju na izgled i troše velike količine novca na to. Sanja se u svojoj knjizi osvrće na one prve. Emotivne, nežne i željne bezkompromisne ljubavi.
Sanja Marinković - Moja Mera Sreće knjiga

Od života želim više!

Sanja Marinković u knjizi piše o iskustvima iz svog života. Cititra dosta gostiju koji su gostovali kod nje u emisiji “Magazin IN”, i knjigu definitivno posvećuje onim čitaocima koji se ne boje da od života traže dosta više nego oni drugi koji se nikada nisu ni zapitali šta žele.

Sanja Marinković je poznata voditeljka koja se proslavila sa svojom originalnom emisijom “Magazin IN”.

Odlomak iz knjige

"Svet je prepun dosadnih žena koje troše novac kako bi bile privlačne muškarcima. One plaćaju najskuplju kafu kako bi vodile najduže razgovore o njima. A da li smo dosadne i mi koje vreme i reči i suze trošimo u čežnji za ljubavlju, nežnošću, zagrljajem i šaputanjem na jastuku? Zašto se žene posle razvoda prolepšaju, kako da brak traje, da li muškarci kleče samo pred ženama i kako ostariti a ostati mlada?"

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*