Sećanja, Snovi, Razmišljanja Od Karl Gustav Jung PDF

recenzija pdf
"Sećanja, snovi, razmišljanja" je biografija jednog od najuticajnijih psihijatara savremenog doba, Karla Gustava Junga. Ova knjiga je rezultat razgovora sa samim Jungom, vođenih u njegovim osamdesetim godinama, gde je on delio svoje sećanja, snove i razmišljanja o svom životu.
Sećanja, Snovi, Razmišljanja Od Karl Gustav Jung

Autori ove knjige, uključujući Junga samog, predstavljaju duboku analizu njegovog života, rada i doprinosa polju psihoanalize. Kroz ovu biografiju, čitaoci će dobiti uvid u Jungovu filozofiju i psihološke teorije, ali će takođe saznati mnogo više o njegovim ličnim iskustvima, putovanjima i odnosima sa drugim ličnostima iz sveta psihoanalize. Knjiga obuhvata i razmišljanja koja je Jung imao u svojim osamdesetim godinama, što dodaje dubinu njegovim posmatranjima o svetu i ljudskoj prirodi. Za sve one koji su zainteresovani za psihoanalizu, filozofiju i razmišljanja jednog od najznačajnijih mislilaca 20. veka, ova knjiga pruža dragocen uvid u Jungov život i rad.

sećanja, snovi, razmišljanja

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Karl Gustav Jung - Carl Jung

Karl Gustav Jung (1875-1961) bio je švajcarski psiholog i psihijatar, čuven po svojim revolucionarnim idejama o ljudskoj psihi i njenom uticaju na ljudsko ponašanje. Jung se smatra jednim od najuticajnijih psihologa 20. veka, čiji su radovi ostavili veliki uticaj na razvoj savremene psihologije, psihijatrije i psihoterapije.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*