Šef Od Penelope Sky

recenzija pdf
"Šef" je roman autorke Penelope Sky koji nas uvodi u emotivnu i komplikovanu priču o protagonistkinji koja nosi teret svojih postupaka i kajanja.
Šef Od Penelope Sky

Glavna junakinja, koja ostaje neimenovana, suočava se s posledicama svojih postupaka i nosi teret kajanja koji će je pratiti do kraja života. Svesna je da ne zaslužuje oprost, ali mora prihvatiti svoju krivicu i moliti za oproštaj. Svaki dan živi sa sobom, prezirući sebe i žaleći što nije pustila Raven da ode u Pariz kako bi se udaljila od nje, iako je to bolelo. Međutim, sada se nalazi u komplikovanoj situaciji. Pita se da li to sme reći i sme li to koristiti kao izgovor za svoje osećaje prema muškarcu koji upravlja logorom i koji je, zajedno sa sestrom Raven, razlog zbog kojeg se nalazi tu. Drugi ga zovu “Šef”, ali ona ga zove Fender. On je naziva Lepoticom. Mogla bi sebe ubediti da ga iskorištava kako bi dobila ono što želi, ali oboje znaju da to nije istina. “Šef” nas vodi u kompleksne odnose, unutrašnje sukobe i emotivne previranja glavne junakinje. Penelope Sky nas vodi kroz priču u kojoj se suočava sa svojim postupcima, ali istovremeno otkriva da se ispod površine krije složena dinamika između nje i Fendera. Ova priča istražuje ljubav, krivicu i oproštaj, dok junakinja pokušava pronaći svoje mesto u svetu koji je stvorila.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*