Serviraj Za Pobedu Od Novak Đoković

recenzija pdf
Zaronite u svet ishrane i vitalnosti uz knjigu "Serviraj za pobedu", koju vam predstavlja Đoković. Sa ovim izazovom u trajanju od 14 dana, Đoković inspiriše čitaoce da istraže njegovu revolucionarnu ishranu i postignu vidljive rezultate. Ova knjiga pruža nedeljne jelovnike, dragocene smernice za unapređenje varenja, i recepte koji se lako pripremaju. Svi ovi resursi će vam pomoći da dostignete idealnu formu i otkrijete svoj unutrašnji potencijal.
Serviraj Za Pobedu Od Novak Đoković

Kroz svoje reči, Đoković otkriva tajne oslobađanja od stresa, deli svoje strategije za postizanje emocionalne ravnoteže i preporučuje jednostavne vežbe koje će vam pomoći da se osećate vitalno i pokretno. Ova knjiga vas uči da nije potrebno biti profesionalni sportista kako biste započeli svoje putovanje ka boljem životu i unapređenju svog blagostanja. Uz samo 14 dana između vas i cilja, “Serviraj za pobedu” je vaš vodič ka pozitivnim promenama i otkrivanju bolje verzije sebe. Započnite ovu transformaciju već danas!

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*