Šešir, Sandale I Štap Od Ivan Brčić

recenzija pdf
"Šešir, sandale i štap" je zbirka poezije autora Ivana Brčića. Ova zbirka nas vodi kroz poetično putovanje kroz različite teme i emotivne dubine.
Šešir, Sandale I Štap Od Ivan Brčić

Kroz svoje stihove, Brčić istražuje životne trenutke i unutrašnje doživljaje. “Šešir, sandale i štap” donosi poeziju koja je ispunjena slikovitošću i emotivnim nabojem. Autor nas uvlači u svoj svet reči, otkrivajući nam svoje viđenje sveta i dublje slojeve ljudskog postojanja. U ovoj zbirci poezije, Brčić dotiče teme poput ljubavi, prolaznosti, prirode i introspekcije. Njegovi stihovi odišu jednostavnošću, ali istovremeno nose snažnu emotivnu snagu. Autor nam pruža mogućnost da se povežemo s njegovim iskustvima i otkrijemo univerzalnost ljudskih emocija. “Šešir, sandale i štap” je zbirka poezije koja će privući ljubitelje poezije svojom autentičnošću i iskrenošću. Ivan Brčić nas vodi kroz svoje pesničko putovanje, otkrivajući nam svoje misli i osećanja na jedinstven način. Ova zbirka će nas inspirisati i probuditi u nama dublje razmišljanje o životu i ljudskoj egzistenciji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*