Deniz Lin – Skrivena Moć

recenzija pdf
Iznenada je preplaviše uspomene... provokativne i neopisivo bolne. ...Godine provedene u ekskluzivnim školama obezbedile su joj najbolje  obrazovanje koje se novcem može kupiti, a krunisane su bile poslednjom školskom godinom provedenom u Švajcarskoj. Vratila se kući da kompletira svoje obrazovanje kursom iz poslovnog upravljanja.
Deniz Lin - Skrivena Moć knjiga

U isto vreme postala je i osoba koja je upravljala društvenim životom u domu svoga oca – udovca, prateći kako se redaju žene u životu Sema Brusa. Neke od njegovih prijateljica bile su upola mlađe od njega, i očigledno, opčinjene njegovim bogatstvom, što ona nije lako podnosila, ali je Sem uživao u površnom sjaju i zadovoljstvima koje su mu pružale njegove družbenice.

Nije, naravno, toliko lud, uveravao ju je, da bilo kojoj od njih natakne burmu na prst i pretvori je u novu gospođu Brus. Rastao je i broj mladića koji su počeli da kucaju na njena vrata, daleko više zainteresovani za Brusove milione nego za Valeriju. Ipak, nijedan nije ostavio ni najmanji trag u njenom životu sve dok se nije pojavio Stiven Džerard.


Knjigu potražite OVDE

Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*