Voljena Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Voljena" je roman autorke Nora Roberts i deo serijala "Džekine priče". Radnja romana se dešava 1875. godine na američkom Divljem Zapadu. Glavni lik, Džejk Redman, je neustrašivi revolveraš i nomad koji ima korene u plemenu Apača. Džejk je navikao na težak život i izazove koji ga prate.
Voljena Od Nora Roberts

Neočekivano, Džejk će susresti mladu Saru Konvej, koja putuje divljinama Arizone kako bi stigla do svog ostarelog oca i brinula o njemu. Sarin otac je poznat kao nepristojni starac, a Sara je odlučna i hrabra, spremna da se uhvati u koštac sa teškim uslovima koje divlji zapad donosi. Kroz ovaj roman, Nora Roberts nas vodi na putovanje kroz divljinu i avanturu, gde ćemo pratiti susret ovih dvoje različitih ljudi čiji životi će se preplesti. Džejk i Sara će se suočiti s izazovima i opasnostima, ali će istovremeno pronaći i nežnost i ljubav jedno u drugome. “Voljena” donosi nam priču o snazi, hrabrosti i ljubavi na Divljem Zapadu, koja će nas sigurno očarati do samog kraja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*