Skriveno Bogatstvo Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Skriveno bogatstvo" je roman autorke Nore Roberts. Priča prati Doru Konroj, koja se strastveno bavi sakupljanjem antikviteta za svoju malu prodavnicu u Filadelfiji. Nakon što nabavi nekoliko predmeta na aukciji, Dora postaje meta opsesivnog krijumčara. Kada njen novi podstanar Džed Skimerhorn, bivši policajac, postaje svestan opasnosti koja je okružuje, odlučuje da je zaštiti.
Skriveno Bogatstvo Od Nora Roberts

Dok se njihova ljubav polako razvija, obruč oko njih se steže, stavljajući njihove živote u opasnost. Dora i Džed moraju se suočiti sa svojim strahovima i rizicima kako bi zaštitili ono što im je najvažnije. “Skriveno bogatstvo” je roman koji spaja elemente romantike i napetosti. Dok se likovi zaljubljuju, moraju se boriti protiv opasnosti koje ih okružuju. Nora Roberts vodi čitaoce na uzbudljivo putovanje kroz strast, opasnost i ljubav, dok junaci pokušavaju da pronađu izlaz iz smrtonosne opsesije koja ih progoni. Ova priča će vas držati u neizvesnosti dok se Dora i Džed suočavaju sa svojim protivnicima i otkrivaju skrivena bogatstva, kako materijalna tako i emocionalna, koja su duboko ukorenjena u njihovim životima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*