Sluge Crnog Mjeseca Od Michael Latinovitz

recenzija pdf
"Sluge crnog mjeseca" je knjiga autora Michaela Latinovitza koja istražuje koncepte frekvencije, vibracije i "titraja" kao osnovnih principa svih energija u živom i neživom svetu.
Sluge Crnog Mjeseca Od Michael Latinovitz

U ovoj knjizi, autor postavlja pitanja o postojanju i prirodi različitih sila koje oblikuju našu stvarnost. Neki od tih sila su već prepoznate i priznate, dok su druge skrivene i okultne, nedostupne svima. Autor se postavlja pred izazov kako ispitati, opipati, dokazati i otkriti uzroke ovih sila. Da li je moguće izmeriti i objasniti njihovo delovanje? Da li postoji mogućnost pronaći poveznice između onoga što se čini nespojivim? Unutar stranica knjige “Sluge crnog mjeseca” možda se, samo možda, kriju odgovori na ova pitanja. Autor nas poziva da se otvorimo mogućnosti da postoje dublje veze i tajne koje leže iza naše percepcije sveta. Ova knjiga je intrigantan pogled na prirodu energija i sila koje nas okružuju, pružajući nam mogućnost da proširimo naše razumevanje sveta i otvorimo se novim perspektivama. “Sluge crnog mjeseca” nas podstiču da budemo otvoreni za tajne koje možda leže ispod površine i da istražimo neistražene aspekte naše postojanosti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*