Špijun Od Danijela Stil

recenzija pdf

Strani Naziv: Spy Book by Danielle Steel

Špijun je roman Danijele Stil o mladoj ženi po imenu Aleksandra Vikam koja je uvučena u svet špijunaže kada otkrije da je njen otac, bogati biznismen, zapravo špijun koji radi za britansku vladu.
Špijun Od Danijela Stil

Kako Aleksandra postaje sve više uključena u tajni život svog oca, ona se nalazi u opasnim situacijama i mora da se osloni na sopstvenu pamet i snalažljivost da bi preživela. 

Usput upoznaje zgodnog špijuna po imenu Džek i zaljubljuje se, ali njihov odnos je komplikovan zbog tajni i laži koje definišu njihov svet. 

Da li će Aleksandra uspeti da nađe način da živi normalnim životom sa Džekom ili će posao njenog oca i opasnost koju on donosi uvek stajati između njih?

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Danijela Stil - Danielle Steel

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel (rođena 14-og avgusta, 1947. godine) je američki pisac, najviše poznat po svojim ljubavnim romanima.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*