Sport I Meditacija Od Šri Činmoj

recenzija pdf

"Sport i meditacija" autora Šri Činmoja istražuje duboku povezanost između sporta i meditacije. Šri Činmoj je uveren da se ove dve sfere prožimaju i da meditacija može značajno unaprediti sportske performanse i unutrašnje iskustvo sportista. Kroz Šri Činmoj Maraton Tim, koji je osnovao, autor je inspirisao mnoge sportske događaje i trkače na duge staze širom sveta.
Sport I Meditacija Od Šri Činmoj

Ova knjiga pruža dublji uvid u to kako meditacija može doprineti sportskim aktivnostima i kako se ovi aspekti mogu integrisati kako bi se postigli bolji rezultati. Autor deli praktične savete o tome kako da se postigne harmonija između tela i uma, kao i kako da se unapredi koncentracija i fokus tokom treninga i takmičenja. Knjiga takođe istražuje unutrašnji aspekt sporta i donosi primere sportskih velikana koji su koristili meditaciju kako bi postigli izuzetne sportske uspehe. Autor se bavi pitanjima unutrašnjeg mira, motivacije i duhovnog razvoja kroz sport. “Sport i meditacija” će biti koristan resurs za sportiste i sve one koji su zainteresovani za duhovni aspekt sporta i kako se meditacija može primeniti u sportskom kontekstu kako bi se postigao bolji performans i unutrašnji balans.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*