Srećan Je Ko Ume Da Voli Od Herman Hese

recenzija pdf

"Srećan je ko ume da voli" je zbirka eseja i tekstova napisanih od strane Hermanna Hesea, nemačkog pisca i dobitnika Nobelove nagrade za književnost. Ova zbirka obuhvata različite teme i refleksije na ljudsku egzistenciju, prirodu čoveka i smisao života.
Srećan Je Ko Ume Da Voli Od Herman Hese

Hese je bio poznat po svojim dubokim introspektivnim istraživanjima i filozofskim refleksijama. U zbirci “Srećan je ko ume da voli”, on se bavi pitanjem ljubavi i njenog značaja u ljudskom životu. Kroz eseje i tekstove, Hese istražuje različite aspekte ljubavi, uključujući ljubav prema sebi, prema drugima, prema prirodi, umetnosti i duhovnosti. Takođe, Hese se bavi temama poput slobode, kreativnog stvaranja, religioznosti i mašte. On reflektuje o univerzalnim pitanjima postojanja i ljudske prirode, pružajući svoje duboko lično razmišljanje i filozofske uvide. Kroz svoj jedinstven stil pisanja, koji kombinuje liričnost i filozofsku introspekciju, Hese nas poziva da razmislimo o dubljim aspektima života i ljubavi. Njegova dela se ističu po univerzalnosti tema i izražavanju unutrašnjeg sveta i duhovne potrage pojedinca. Herman Hese je ostavio značajan uticaj na svetsku književnost svojim delima koja istražuju ljudsku egzistenciju i duhovni razvoj.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Herman Hese - Herman Hesse

Herman Hese je bio nemački pesnik i pisac. Poznat po svom naglasku na duhovnom razvoju pojedinca.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*