Srpsko Stočarstvo Kroz Vekove I U Budućnosti Od Ratko Lazarević, Dragi Lazarević

recenzija pdf
"Srpsko stočarstvo kroz vekove i u budućnosti", autora Ratka Lazarevića i Dragog Lazarevića, predstavlja duboko istraživanje i analizu uloge i značaja stočarstva za srpski narod i državu Srbiju kroz vekove. Ova knjiga pruža čitaocima uvid u bogatu istoriju i tradiciju stočarstva u Srbiji.
Srpsko Stočarstvo Kroz Vekove I U Budućnosti Od Ratko Lazarević, Dragi Lazarević

Autori istražuju kako je stočarstvo oblikovalo život srpskog seljaka i kako se menjalo tokom vremena. Knjiga ističe važnost životinja u tradiciji srpskog sela i odnos seljaka prema njima. Pored toga, knjiga analizira istorijski period kada je Srbija bila jedan od najvećih izvoznika životinja i stočnih proizvoda u Evropi, naglašavajući ekonomsku ulogu stočarstva u to vreme. Nažalost, knjiga takođe istražuje teške trenutke kroz koje prolazi srpsko stočarstvo u savremenom dobu i kako se suočava sa izazovima i pretnjama. Autori nude duboko razumevanje trenutnog stanja i budućnosti stočarstva u Srbiji. “Srpsko stočarstvo kroz vekove i u budućnosti” je knjiga koja poziva na razmišljanje o istorijskom i budućem značaju stočarstva za Srbiju. Autori pružaju duboku analizu istorije i sadašnjosti, ističući potrebu za očuvanjem i revitalizacijom ovog važnog sektora u srpskom društvu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*