Starac Pajsije Vaš Duhovnik: Najlepše Pouke Velikog Svetogorca Od Jovan Srbulj

recenzija pdf
"Starac Pajsije vaš duhovnik: Najlepše pouke velikog Svetogorca" priređen od strane Jovana Srbulja, predstavlja dragocenu zbirku duhovnih pouka i mudrosti Starca Pajsija, izuzetno cenjenog duhovnog vođe i svetitelja. Ova knjiga nam pruža dubok uvid u život i učenje Starca Pajsija, koji je bio izuzetan spoj pustinjaka i brižnog duhovnog oca.
Starac Pajsije Vaš Duhovnik Najlepše Pouke Velikog Svetogorca Od Jovan Srbulj

Starac Pajsije je bio poznat po svojoj neizmernoj duhovnoj čistoti i predanosti, ali i po svojoj sposobnosti da razume i pomogne ljudima u njihovim svakodnevnim problemima. Knjiga nam donosi njegove pouke o ljubavi, molitvi, Carstvu Božijem i blagodati. Ova knjiga je izvor duhovne inspiracije i vodič za sve one koji žele da se približe Bogu i usmere svoj život ka večnosti. Pouke Starca Pajsija nas podsećaju na važnost duhovnog rasta i brige za bližnje, čineći je neprocenjivim izvorom mudrosti i duhovne podrške.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*