Strastveni Grof Od Sara Maklin

recenzija pdf
"Strastveni grof" je roman autorke Sare Maklin koji nas vodi kroz strastvenu avanturu između Pipa, inteligentne naučnice i ledi Filipa Marberi, i Krosa, oštroumnog knjigovođe i legendarnog muškarca iz londonskih krugova.
Strastveni Grof Od Sara Maklin

Pipa je kao dobar naučnik obavila istraživanje i zaključila da je Kros savršen izbor za njene planove. Njeno interesovanje je čista nauka, bez emotivnih uplitanja – želi da iskusi uništenje bez posledica koje to može doneti. Kros, s obzirom na svoju reputaciju, izgleda kao idealan partner za njenu avanturu. Međutim, kada dobije neočekivanu ponudu, Kros će biti doveden u iskušenje i pokušaće da se odupre svojim nagonima – ali će istovremeno učiniti sve da ispuni želje dame koje ga je zainteresovala. Ledi Filipa Marberi je neobična i neprilagođena društvenim normama. Ona je briljantna i više se interesuje za knjige nego za balove, za biljni svet više nego za modu i društvene događaje. Verena je za lorda Kasltona, ali pre nego što stupi u brak, Pipa želi da istraži sablažnjive delove Londona koje do tada nije upoznala. Ona zna da za to treba da se obrati visokom, šarmantnom i oštroumnom knjigovođi Palog anđela, poznatom kao Kros, koji je upleten u londonske kockarske krugove. “Strastveni grof” donosi priču o susretu dve nekonvencionalne duše koje su spremne da istraže zabranjene strasti i otkriju nove dimenzije života. Sara Maklin nas vodi kroz vrtlog strasti, intriga i otkrivanja sebe, dok junaci pokušavaju da pronađu ravnotežu između razuma i srca. Ova romantična priča istražuje teme želje, hrabrosti i ljubavi koja se javlja na najneočekivanijim mestima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*