Straža! Straža! Od Teri Pračet

recenzija pdf

U knjizi "Straža! Straža!" autor Teri Pračet nas uvodi u svoj jedinstveni svet Disksveta, gde se fantastično i humoristično isprepliću. Ovaj roman je deo šireg serijala o Disksvetu, koji je poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji fantastike, satire i komičnih elemenata.
Straža! Straža! Od Teri Pračet

U “Straža! Straža!” pratimo priču o gradskoj straži Ankh-Morporka, koja se suočava sa složenim slučajem i misterioznim događajima. Središnji fokus je na zmajevima koji su neobično različiti od klasičnih prikaza zmajeva u drugim delima fantastike. Ova priča nas vodi kroz intrige, istrage i avanture, sve u karakterističnom humorističnom tonu koji je postao zaštitni znak Terija Pračeta. Disksvet je svet koji se nalazi na leđima ogromne kornjače, a ovaj roman nudi čitaocima priliku da se upuste u jedinstvenu i bizarnu stvarnost u kojoj se fantastični elementi kombinuju sa satirom i dubljim porukama. “Straža! Straža!” je knjiga koja će verovatno oduševiti fanove Terija Pračeta, kao i one koji vole originalne i duhovite pristupe fantastičnim žanrovima. Očekujte da se smejete, ali i da se zapitate o nekim dubljim temama dok istražujete svet koji leži na leđima kornjače.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*