U Anđeoskom Liku Zvijeri Od Viktoria Faust

recenzija pdf
U romanu "Anđeosko lice zvijeri" od Viktoria Faust, čitalac će biti uvučen u zapanjujuću priču o ljubavi, tajnama i unutrašnjim borbama.
U Anđeoskom Liku Zvijeri Od Viktoria Faust

Glavna junakinja, Lea, obdarena neobičnom lepotom i nevidljivim krilima, živi u izolaciji od sveta. Njeno postojanje je okovano misterijom, a ljudi je smatraju nezemaljskim bićem. Iako je Lea samotnjak, njeno srce žudi za ljubavlju i pripadnošću.Kada se sudbinski spoji sa zagonetnim i privlačnim Aleksom, njihova veza prerasta u nešto dublje i snažnije od svega što su ikada doživeli. Međutim, njihova ljubavna priča je ispunjena izazovima jer Aleks krije svoje mračne tajne. Dok se njihova strastvena veza razvija, Lea otkriva da Aleks nije ono što se čini.Dok traga za istinom, Lea će se suočiti sa mračnim silama i zlom koje vreba iza svetla. Da bi zaštitila svoju ljubav i otkrila istinu, moraće da se suoči sa sopstvenim unutrašnjim demonima i pokuša da ukroti svoju divlju prirodu.“Anđeosko lice zvijeri” je roman ispunjen strašću, intrige i neobjašnjivom magijom. Autor Viktoria Faust vešto gradi napetost i drži čitaoce u neizvesnosti dok otkriva tajne koje su zakopane duboko ispod površine. Ova priča će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz svet tame i svetlosti, ljubavi i gubitka, i pokazati koliko je snaga unutar nas zapravo moćna.“Anđeosko lice zvijeri” je neodoljiva priča koja će vas obuzeti svojom složenošću, emocijama i predivnim opisima. Viktoria Faust je majstor pripovedanja, a ovaj roman će vas ostaviti zaslepljenim i zaluđenim, držeći vas prikovanim za stranice sve dok ne otkrijete poslednju tajnu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*