Superglista Od Džulija Donaldson

recenzija pdf
"Superglista" autorke Džulije Donaldson je inspirativna priča o požrtvovanosti i prijateljstvu koja nas podseća na to da svako od nas ima potencijal da bude superjunak!
Superglista Od Džulija Donaldson

U priči, Superglista je super duga i super jaka. Ona je uvek tu da pomogne svim stanovnicima bašte, bez obzira na njihovu veličinu ili vrstu. Ona pomaže maloj žabi da pređe ulicu, spasava pauka iz bunara, i razveseljava dosadne pčelice. Međutim, zli Gušter Čarobnjak i njegova crna vrana uspevaju da zarobe Superglistu, što je trenutak kada se njeni insektni prijatelji udružuju kako bi je oslobodili. Ova priča podstiče vrednosti poput hrabrosti, saradnje i solidarnosti među različitim bićima u bašti. “Superglista” je knjiga koja će osvojiti srca čitalaca svih uzrasta, a posebno će inspirisati decu da shvate da svako može biti heroj kad pomogne drugima i kad se suoči sa izazovima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*