Supruge Od Lauren Weisberger

recenzija pdf
U romanu "Supruge" autorka Lauren Weisberger donosi priču o promenama, osnaživanju i udruživanju žena koje su se našle u teškim situacijama.
Supruge Od Lauren Weisberger

Glavna junakinja, Karolina Hartwell, nekadašnji supermodel, suočava se sa dramatičnim padom u svom životu nakon hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju. Njen život se potpuno menja kada je njen suprug, senator, ostavi, a prijatelji se udalje. Novinari je prate na svakom koraku, a njeno ime postaje sinonim za skandal. Međutim, umesto da se slomi, Karolina odlučuje da se suoči sa svojom situacijom i da se bori za povratak svega što je izgubila. U naporu da povrati svoj ugled i dostojanstvo, Karolina udružuje snage sa drugim ženama koje su takođe prošle kroz razne teškoće. Njihova saradnja postaje izvor inspiracije i podrške, dok svaka od njih donosi svoje jedinstvene sposobnosti i resurse u ovu novu borbu. Kroz ovu udruženu akciju, Karolina shvata da je snaga zajedništva može dovesti do ostvarenja njenih ciljeva. “Supruge” istražuju teme osnaživanja, solidarnosti i borbe protiv predrasuda i negativnih stereotipa. Lauren Weisberger nas vodi kroz priču o transformaciji i preobražaju, dok junakinje pronalaze svoju unutarnju snagu i hrabro se suočavaju sa izazovima koje život postavlja pred njih. Ovaj roman kombinuje elemente drame, uzbuđenja i inspiracije, nudeći čitaocima priču o ženskoj moći i odlučnosti da se prevaziđu prepreke i ostvari sopstveni potencijal.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*