Surf Na Crvenom Talasu Od Aleksandar Eš Đuričić

recenzija pdf
"Surf na crvenom talasu" je roman autora Aleksandra Eš Đuričića koji donosi uzbudljivu i poučnu priču o odrastanju mladih u Beogradu.
Surf Na Crvenom Talasu Od Aleksandar Eš Đuričić

Knjiga je namenjena kako mladima, tako i njihovim roditeljima, jer se bavi temama koje su relevantne za oba uzrasta. U ovoj dopunjenoj verziji romana, čitaoci će saznati šta se dešava sa glavnom junakinjom Marijom deset godina nakon događaja opisanih u prvoj knjizi. “Surf na crvenom talasu” pruža uzbudljivu i nezaboravnu vožnju kroz priče i doživljaje mladih ljudi, ističući izazove i avanture koje donosi odrastanje. Roman nas uvodi u svet mladih Beograđana, sa njihovim snovima, strahovima, ljubavima i traganjima za identitetom. Kroz živopisne opise i dinamičan zaplet, ova knjiga nudi čitaocima priliku da se zabave i da se prepoznaju u likovima i situacijama koje autor donosi. “Surf na crvenom talasu” je priča koja će vas držati prikovane za stranice knjige, pružajući vam uzbudljivo i inspirativno čitalačko iskustvo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*