Suvremeno Pčelarstvo Od Zdravko Laktić, Damir Šekulja

recenzija pdf
Knjiga "Savremeno pčelarstvo" autora Zdravka Laktića i Damira Šekulje predstavlja sveobuhvatan vodič kroz specifičnu granu pčelarstva. Interes i ljubav prema pčelama prisutni su u svim slojevima društva, te je obraćanje ovako širokom spektru potencijalnih čitalaca izazovan zadatak.
Suvremeno Pčelarstvo Od Zdravko Laktić, Damir Šekulja

Na našem jezičkom području primetan je nedostatak celovitog dela koje bi objedinilo savremena teorijska saznanja s praktičnim iskustvima iz dugogodišnjeg pčelarenja. Ova knjiga nastala je s ciljem pružanja podrške novim pčelarima, koji se sve češće odlučuju za ovu fascinantnu delatnost. Ona im pruža izvore saznanja koji su provereni u praksi, te služi kao priručnik, podsjetnik i putokaz u svetu praktičnog pčelarstva. U njoj će čitaoci pronaći korisne informacije o svim aspektima pčelarstva, od osnovnih teorija do saveta za svakodnevnu praksu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*