Sveti Jovan Zlatousti: Pouke Za Svaki Dan U Godini Od Matej Arsenijević

recenzija pdf
Knjiga "Sveti Jovan Zlatousti: Pouke za svaki dan u godini", priređena od strane Mateja Arsenijevića, predstavlja zbirku duhovnih saveta Svetog Jovana Zlatoustog, jednog od najznačajnijih svetaca u istoriji hrišćanstva.
Sveti Jovan Zlatousti Pouke Za Svaki Dan U Godini Od Matej Arsenijević

Ova knjiga služi kao duhovni vodič koji čitaocima nudi svakodnevne pouke za unapređenje duhovnog života i moralnog usavršavanja. Sveti Jovan Zlatousti, koji je živeo u 5. veku, kroz svoje propovedi i pouke, i danas inspiriše vernike da pronađu put ka boljem i ispunjenijem životu u svetlosti hrišćanskih vrednosti. Njegove reči su usmerene ka oslobađanju od greha, tuge i očajanja, vodeći čitaoca ka razumevanju i prihvatanju velike svetlosti Gospodnje. Ova knjiga je pravi melem za dušu, nudeći utehu i smernice za svakodnevni život, potvrđujući univerzalnost i bezvremenost Zlatoustovih poruka.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*