Tehnike Cijepljenja I Rezidbe Voćaka Od Tomislav Jemrić

recenzija pdf
"Tehnike cijepljenja i rezidbe voćaka", autora Tomislava Jemrića, predstavlja neprocenjiv priručnik koji će vam omogućiti uspešan i produktivan voćnjak. Ova knjiga pruža detaljne smernice o tehnikama cepljenja i rezidbe voćaka koje će vam pomoći da ostvarite najbolje rezultate u uzgoju voća.
Tehnike Cijepljenja I Rezidbe Voćaka Od Tomislav Jemrić

Tomislav Jemrić deli svoje stručno znanje i iskustvo u vezi s cijepljenjem i rezidbom voćaka, nudeći korisne informacije o izboru odgovarajućih metoda i tehnika za različite vrste voćaka. Knjiga takođe pruža praktične smernice o vremenu izvođenja ovih radnji kako biste postigli najbolje rezultate. Osim toga, priručnik istražuje važnost pravilne rezidbe u održavanju zdravlja i produktivnosti voćnjaka, uz naglasak na oblikovanju krošnje i održavanju ravnoteže između rasta i rodnosti. Takođe, autor deli savete o očuvanju voćaka od bolesti i štetnika.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*