Trava I Korov Od Goran Tribuson

recenzija pdf
Roman "Trava i korov" je jedan od dela poznate autobiografske tetralogije autora Tribusona, koja takođe obuhvata knjige "Rani dani", "Mrtva priroda" i "Vrijeme ljubavi". Ovaj izvanredni roman nas vodi kroz priču o odrastanju u vremenu kada su se stvari činile naizgled jednostavnijim.
Trava I Korov Od Goran Tribuson

Kroz oči protagonistike, upoznajemo svet detinjstva i mladosti, istražujemo dubine njene introspekcije i suočavamo se sa raznim izazovima sa kojima se susreće. Roman nas vodi kroz mnoštvo doživljaja, snova, sećanja i emocija koje oblikuju njen put ka odraslosti. “Triba i korov” nas uvlači u živopisnu sliku tog vremena, otkrivajući nam njegove specifičnosti i suptilnosti. Autentičnost pripovedanja omogućava nam da se povežemo sa likovima i da se dublje razumemo i saosećamo sa njihovim iskustvima. Ovaj roman je duboko intimna priča koja istražuje složenost odrastanja i postavlja pitanja o identitetu, ljubavi, prijateljstvu i pronalaženju svog mesta u svetu. “Trava i korov” nas podseća na važnost proživljenih trenutaka i kako oni oblikuju našu budućnost, dok istovremeno oslikava vreme u kojem su stvari možda izgledale jednostavnije, ali su zapravo bile ispunjene dubljim značenjem.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*