Devojka A Od Abigejl Din

recenzija pdf

"Devojka A" autorke Abigejl Din je potresna priča o Leks Grejsi, devojci koja je uspela da pobegne iz užasnog mesta koje je nazivala Kućom užasa. Njeno detinjstvo obeleženo je traumom koju ne želi da se priseća, i naročito ne želi da bude povezivana sa Devojkom A - nazivom koji je dobila nakon što je uspela da pobegne.
Devojka A Od Abigejl Din

Kada majka Leks umire, ona nasleđuje porodičnu kuću, mesto koje je bilo poprište strahota i zlostavljanja tokom njenog detinjstva. Iako želi da preobrazi ovu jezivu lokaciju u nešto pozitivno, Leks shvata da prvo mora da se suoči sa svojom traumatičnom prošlošću i svojim braćom i sestrama – ostalim žrtvama Kuće užasa. Roman “Devojka A” istražuje teme traume, preživljavanja i unutrašnje borbe za oslobođenjem od okova prošlosti. Kroz lik Leks Grejsi, priča nas vodi kroz proces suočavanja sa demonskim sećanjima i suočavanja sa teškim izazovima. Ovaj roman baca svetlo na snagu ljudske volje i sposobnost pojedinca da prevaziđe svoje najmračnije trenutke. Kroz emocionalnu dubinu, “Devojka A” nas tera da razmišljamo o snazi preživljavanja, otporu prema zlu i oživljavanju nade čak i kada su prošlost i okolnosti obavijene tamom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*