Tvoj Greh Od Mersedes Ron

recenzija pdf
"Tvoj greh" je druga knjiga u serijalu Grešnici, autora Mersedes Ron. U ovom nastavku romantične sage, očekuje vas više strasti, ali i izdaja, razočaranje i misterija.
Tvoj Greh Od Mersedes Ron

Noa je znala da veza sa Nikom neće biti jednostavna. Oni su potpune suprotnosti – vatra i struja – i kada su zajedno, varnice sevaju na svakom koraku. Do sada je njihova strast bila jača od njihovog ponosa, ali razlike između njih i tamne senke koje ih vrebaju neprestano ih stavljaju na iskušenje. Njihova veza je poput tempirane bombe koja preti da ih raznese. U ljubavi nije uvek sve idilično, i Noa i Nik moraju naučiti kako se zajedno suočiti sa preprekama i ne dozvoliti da ih bilo ko razdvoji. Noa se pita da li je zaista spremna suočiti se sa svojim strahovima i ponovo se otvoriti nekome. A Nikolas se bori da ostavi svoju prošlost iza sebe i otvori svoje srce jednoj osobi. U “Tvojem grehu” uplovite u turbulentno putovanje ljubavi i otkrivanja, gde će Noa i Nik morati prevazići svoje sumnje i nesigurnosti kako bi pronašli sreću i poverenje jedno u drugo. Roman vas vodi kroz emotivne vrtloge i izazove, otkrivajući dublje slojeve njihovih likova i povezujući vas sa njihovim strastima i unutrašnjim borbama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*