U Društvu Vedrih Dama Od Aleksandar Mekol Smit

recenzija pdf
"U društvu vedrih dama" je šesti roman iz popularnog serijala "Prva damska detektivska agencija" autora Aleksandra Mekol Smita.
U Društvu Vedrih Dama Od Aleksandar Mekol Smit

Glavna junakinja, Dragocena Ramocve, je bocvanska privatna istražiteljka sa vedrim duhom i tradicionalnim vrednostima. Nakon udaje za gospodina Dž. L. B. Matekonija iz Brzih motora Tlokvenga, čini se da je sve konačno na svom mestu, a njena detektivska agencija uspešno radi. Međutim, neočekivane stvari će poremetiti njenu idilu. Na verandi svoje kuće, Dragocena će pronaći bundevu, a u kući će se pojaviti nepozvani gost. Takođe, Mmi Makuce, Dragocenina saradnica, će se suočiti s problemima jer je njen plesni partner veoma nespretan. Gospodin Dž. L. B. Matekoni, već prezauzet svojim obavezama, će doživeti neočekivanu avanturu kada mu šegrt pobegne s imućnom starijom damom. Uz sve ovo, Dragocena će se suočiti s teškom tajnom iz svoje prošlosti, što će dodatno otežati situaciju. Roman “U društvu vedrih dama” donosi zabavne i intrigantne zaplete dok Dragocena pokušava da reši probleme koji se pojavljuju u njenom životu. Autor Aleksandar Mekol Smit nas vodi kroz svet ove neobične detektivske agencije, ističući važnost hrabrosti, inteligencije i suočavanja sa prošlošću.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*