U Pjesničkim Svjetovima: Eseji O Srpskim I Bliskim Pjesnicima Od Stevan Tontić

recenzija pdf
"U pjesničkim svjetovima: Eseji o srpskim i bliskim pjesnicima" je knjiga eseja napisana od strane Stevana Tontića. U ovoj zbirci eseja, autor istražuje i analizira živote i stvaralaštvo srpskih pesnika, kao i nekoliko pesnika iz drugih kultura koji su mu bliski.
U Pjesničkim Svjetovima Eseji O Srpskim I Bliskim Pjesnicima Od Stevan Tontić

Tontić naglašava da postoji posebna veza između njega i ovih pesnika, koja proizlazi iz njihovih životnih sudbina i srpske književne scene. Eseji su pisani tokom dužeg vremenskog perioda, obuhvatajući različite vremenske okolnosti kao što su mirnodopski periodi, ratovi i izbegličke situacije. Ova raznolikost može se primetiti u načinu sagledavanja i tumačenja poetskih opusa, ali autor se nada da će njegovo čitanje i interpretacija pesničkih svetova biti prepoznatljivi u svakom eseju. “U pjesničkim svjetovima: Eseji o srpskim i bliskim pjesnicima” pruža duboki uvid u pesničku misao i kreativni izraz ovih umetnika, ističući njihovu važnost i uticaj na srpsku književnost. Ova knjiga će zasigurno privući ljubitelje poezije i pružiti im obogaćujuće iskustvo kroz Tontićevu analizu i interpretaciju poetskih svetova koji su oblikovali srpsku i širu književnu scenu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*