Ultimativno Blago Od Melody Anne

recenzija pdf
"Ultimativno blago" je uzbudljiva knjiga autorke Melody Anne koja nas uvodi u priču o Alexi Mills, koja se priprema za humanitarno putovanje na Filipine.
Ultimativno Blago Od Melody Anne

Srećna i uzbuđena zbog predstojećeg putovanja, Alexa ne očekuje da će joj se život tako drastično promeniti kada se nađe oči u oči sa Lanceom Stormom, neodoljivim muškarcem s kojim je doživela vrelu noć na venčanju svoje sestre. Iako je između njih postoji jaka privlačnost, Alexa se bori sa svojim unutarnjim konfliktima i odlučuje da ne sme da se prepusti vrtlogu strasti. Njih dvoje trebaju da provedu mesec dana zajedno u stranoj zemlji, gde će morati suočiti se s prošlošću, strahovima i emocijama koje su ih nekada vezivale. Kroz “Ultimativno blago,” Melody Anne nas tera da razmišljamo o važnosti suočavanja s vlastitim osećanjima, poverenju i hrabrosti u ljubavi. Ova knjiga će nas voditi kroz različite situacije, od strasti i uzbuđenja do borbe sa unutarnjim demonima, dok pratimo kako će se Alexa i Lance suočiti s izazovima i pronaći put do prave ljubavi. Uđite u svet ove uzbudljive priče i otkrijte kako će se razvijati odnos između Alexe i Lancea, dok prolaze kroz avanture i neizvesnost u stranoj zemlji. Ova knjiga će vas držati u napetosti, uz puno emocija i strasti, dok pratite kako će se njihova priča razvijati i hoće li Alexa na kraju prepustiti svoje srce “ultimativnom blagu.”

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*