Umetnost Putovanja II Od Ivana Dukčević

recenzija pdf
"Umetnost putovanja II" je knjiga koja proizilazi iz autentičnih ličnih iskustava i istraživanja autorke Ivane Dukčević tokom niza godina putovanja. Inspiracija za ove priče dolazi iz predela koji su bogati istorijom, umetnošću i kulturom, što je duboko obogatilo njen um i dušu.
Umetnost Putovanja II Od Ivana Dukčević

Knjiga je strukturirana tako da se sastoji iz nekoliko zasebnih delova, svaki posvećen različitim destinacijama. Putovanja obuhvataju zemlje poput Maroka, Portugala, Španije, Grčke, Libana i Sirije. Kroz pripovedački i putopisni žanr, čitaoci će biti vođeni kroz bogatstvo pejzaža, istorije, umetnosti i kulture ovih zemalja. Ono što povezuje svako od putovanja je duboka tradicija, drevna istorija koja seže daleko u prošlost, karakteristike i zanimljivi običaji lokalnog stanovništva, kao i bajkoviti pejzaži koji ostavljaju bez daha. Kroz tekst, čitaoci će doživeti ove destinacije kao da su sami tamo, zaroniti u njihovu lepotu i bogatstvo, i otkriti čaroliju koja se krije u svakom kutku ovih zemalja. “Umetnost putovanja II” nije samo knjiga za zaljubljenike u putovanja, već i za sve one koji su željni da istraže različite kulture, običaje i bogatstvo sveta koji ih okružuje. Ova knjiga će inspirisati čitatelje da otkriju lepotu sveta i da se otisnu na svoje vlastite avanture, upijajući sve što svaka destinacija ima da ponudi.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*