Uvjeravanje Od Džejn Ostin PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Uvjeravanje" je roman napisan od strane engleske spisateljice Džejn Ostin. To je jedno od njenih najpoznatijih dela, iako je originalno objavljeno posthumno.
Uvjeravanje Od Džejn Ostin

Radnja romana “Uvjeravanje” prati priču o En Eliot, mladoj ženi čija porodica pripada nižem plemstvu. En se suočava s teškim odlukama kada se njena porodica nađe u finansijskim poteškoćama, a ona se nađe u društvu bogatih i uglednih ljudi. Ona se, između ostalog, susreće s kapetanom Frensisom Vencrom, s kojim ima istoriju nerazjašnjenih emocija.“Uvjeravanje” istražuje teme kao što su ponos, predrasude, društveni status i pravi identitet ljubavi. Džejn Ostin je poznata po svom oštroumnom opažanju društvenih konvencija i duhovitom prikazu likova i njihovih odnosa. Roman donosi složene karakterizacije, intrigantne dijaloge i suptilnu psihološku dubinu.Ova knjiga je često hvaljena zbog svoje elegantne proze, dubokih tema i romantične napetosti. Ona prikazuje Džejn Ostin kao majstora književnosti i njeno nasleđe kao jedno od najvažnijih u engleskoj književnosti. “Uvjeravanje” je delo koje je i danas popularno, ostavljajući trajan utisak na čitaoce sa svojom veštom karakterizacijom, inteligentnom zapletom i suptilnim humorom.

pdfcoffee.com_jane-austen-uvjeravanje-pdf-free_compressed (1)

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Džejn Ostin - Jane Austen

Džejn Ostin je engleska spisateljica koja je romanu prvi put dala izrazito moderan karakter kroz svoj tretman običnih ljudi u svakodnevnom životu.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*