Veštac: Enciklopedija Od Alen T. Pisegir

recenzija pdf

"Veštac: Enciklopedija" autora Alena T. Pisegira je predivno ilustrovani vodič namenjen svima koji su zaljubljeni u Serijal o Vešcu, bilo da su čitaoci originalnih knjiga, gejmeri koji uživaju u igranju igara zasnovanih na tom univerzumu ili gledaoci istoimene Netfliksove serije. Ova knjiga pruža dubok uvid u fenomenalni svet koji je stvorio pisac Andžej Sapkovski.
Veštac Enciklopedija Od Alen T. Pisegir

Uz detaljne opise likova, mesta, stvorenja, magije i kulture, “Veštac: Enciklopedija” će vas provesti kroz sve aspekte univerzuma Serijala o Vešcu. Bogato ilustrovana stranicama knjige pružaju vizualni doživljaj svih ključnih elemenata ovog fantastičnog sveta, doprinoseći boljem razumevanju priča i likova. Ovaj vodič je neizostavno štivo za sve koji žele da dublje istraže svet Vešca, sa svim njegovim tajnama, avanturama i složenim karakterima. “Veštac: Enciklopedija” omogućava da se uronite u različite aspekte univerzuma i otkrijete sve što je potrebno znati o ovoj omiljenoj franšizi. Za ljubitelje fantastike, igara i serije, ova enciklopedija pruža izvanredan resurs za istraživanje i uživanje u bogatom svetu Vešca, stvorenom maštovitim perom Andžeja Sapkovskog.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*