Vinarija Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Vinarija" je uzbudljiv roman autorke Nore Roberts koji nas uvodi u svet intriga, sabotaža i ljubavi u prelepoj okolini vinograda i vinarije.
Vinarija Od Nora Roberts

Porodica Đambeli poseduje prostrane vinograde na sunčanim padinama Nape, dok je njihova vinarija, Castello di Giambelli, poznata kao jedna od najboljih na svetu. Život tri žene iz ove porodice će se preokrenuti kada La Sinjora, vlasnica porodice i glava kompanije, donese odluku da udruži snage sa porodicom Makmilan, takođe uspešnim vinarima. Sofija Đambeli, mlada i uspešna poslovna žena, i Tajler Makmilan, najbolji vinar u regionu, dobijaju zadatak da zamene uloge na godinu dana. Ova neočekivana saradnja iziskuje od njih da nauče jedno o poslu drugoga, dok im istovremeno preti opasnost od sabotiranja i uništavanja porodične kompanije. Iako su stalno u konfliktu i prepirkama, Sofija i Tajler moraju da se udruže kako bi se oduprli protivnicima koji im žele propast. U “Vinariji”, Nora Roberts nam donosi napetu priču o porodičnom nasleđu, ljubavi prema vinu i borbi da se očuva porodično ime. Kroz izazove, tajne i neprijatelje, Sofija i Tajler će otkriti koliko su jaki i koliko su spremni da se bore za ono što im pripada. Ova romantična saga ispunjena je strašću, intrigama i otkrivanjem istinskog značaja porodične veze.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*