Vođa Od Margaret Mallory

recenzija pdf
U epskom romanu "Vođa", Margaret Mallory vodi nas u nezaboravno putovanje kroz burnu istoriju i strastvenu ljubav četiri hrabra ratnika, čija se sudbina isprepliće s osvajanjem srca četiri tvrdoglave lepotice Škotske.
Vođa Od Margaret Mallory

Na visokim planinama Visočja, četvorica ratnika se vraćaju sa bojišta, spremna da povrate svoju zemlju i prava koja im pripadaju. Njihova hrabrost i odanost su neosporni, ali suočeni su sa izazovima koji prevazilaze samo bojište. Čekaju ih četiri neustrašive žene, svaka sa svojim snovima i ambicijama, spremne da se bore za svoje mesto u svetu i svoju slobodu. Dok se bore za svoje zemlje, ovi ratnici će otkriti da su najveće bitke one koje se odvijaju unutar srca. Ljubav će se roditi iz međusobnog poštovanja, iskušenja i nerazdvojivosti, kako će se četiri neobična para suočiti s predrasudama i izazovima koje nosi njihova nekonvencionalna ljubav. “Vođa” je priča o hrabrosti koja ne poznaje granice, o ljubavi koja osvaja i menja živote, i o četiri strastvene romanse koje će se urezati u srce čitalaca. Mallory nas vodi kroz slikoviti pejzaž Škotske, pun traganja za slobodom, časti i onim najvažnijim – ljubavlju koja premošćuje sve prepreke. Zaronite duboko u stranice ovog romana kako biste otkrili sudbine četiri vođe i četiri srca koja se bore za svoje mesto u svetu, dok se bore za svoje voljene i budućnost svoje zemlje. “Vođa” je nezaboravna saga koja će vas opčiniti i ostaviti vas sa željom da se iznova vraćate ovim nezaboravnim likovima i njihovim strastvenim pričama.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*