Vojvoda I Naslednica Od Harper St. Džordž

recenzija pdf
"Vojvoda i naslednica" je prvi roman serijala "Naslednice zlatnog doba" autora Harper St. Džordž. Ova priča nas uvodi u Viktorijansko društvo u kojem ni veliko bogatstvo nije dovoljno da se osigura ulazak u više ešalone. Za to je potreban brak iz interesa.
Vojvoda I Naslednica Od Harper St. Džordž

Glavna junakinja je američka naslednica koja ima visoke aspiracije, ali se razlikuje od svojih vršnjakinja jer ne želi da se uda za zagušljivog britanskog lorda samo zbog društvenog statusa. Kada postane jasno da njena naprednost i progresivnost čine nepodobnom za brak sa uglednim članom višeg društva, njeni roditelji počinju da predstavljaju njenu mlađu sestru pogodnim udvaračima, uključujući i Vojvodu od Rotšilda. Vojvoda od Rotšilda nema nameru da odustane od braka sa bogatom naslednicom. Kao novi vojvoda, shvata da mu je novčanik prazan i da je veliki broj života u njegovoj zavisnosti. Međutim, njemu se zapravo dopada starija sestra i uvek dobija ono što želi. “Vojvoda i naslednica” nas uvlači u intrigantni svet viktorijanske visoke klase, pun društvenih očekivanja i skrivenih ambicija. Harper St. Džordž nam donosi roman koji istražuje dinamiku moći, ljubavi i odluka koje utiču na život junaka. U ovoj priči, ljubav i društveni status se isprepliću na neočekivane načine, dok se junaci bore između onoga što žele i onoga što se od njih očekuje. “Vojvoda i naslednica” je prva knjiga u serijalu “Naslednice zlatnog doba” koja nas uvodi u romantičnu i intrigantnu sagu o ljubavi i snazi da se suprotstavimo konvencijama društva.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*