Vreme – Reči – Prilike Od Jelena Nikolić

recenzija pdf
"Vreme - reči - prilike," knjiga autorke Jelene Nikolić, donosi snažan narativ o ljubavi, posebno o muško-ženskoj ljubavi, koja je često izazivajuća, neplanirana i zapisana duboko unutar nas. Ova ljubav ostavlja trag ispod površine našeg bića, ponekad je potisnuta ili čini se zaboravljenom, ali nikada nije potpuno prevaziđena. Autorica istražuje kako ljubav može evoluirati i promeniti se tokom vremena, kako se može transformisati iz jednog oblika u drugi.
Vreme - Reči - Prilike Od Jelena Nikolić

Ova knjiga duboko se bavi emocijama i odnosima, istražujući složenost ljudske prirode i načine na koje se ljubav može manifestovati. Pripovedajući priču o ljubavi koja se menja i razvija tokom vremena, autorica nam pokazuje da se ljubav nikada ne može potpuno izgubiti, bez obzira na sve prepreke koje se pojave. “Vreme – reči – prilike” pruža dubok uvid u ljudsku psihu i emocionalne veze, podsećajući nas da ljubav može biti snažna i nepredvidiva sila koja nas prati kroz život. Ova knjiga nas poziva da razmislimo o prirodi ljubavi i njenom trajnom uticaju na nas, čak i kad se čini da je prošla ili promenila oblik.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*