Zagonetna Potraga Od Uroš Petrović

recenzija pdf
Najzanimljivija škola na svetu ima mesto za tebe, a upis na baš to mesto zavisi od toga da li možeš rešiti datu zagonetku: “Ono što se ovde kao odgovor traži, strašna, stara žena drži u garaži”.
Zagonetna Potraga Od Uroš Petrović knjiga

Možda deluje suviše lako, ali to je tek prva od tridesetak ovakvih zagonetaka, svrstanih u ovaj otkačeni roman Uroša Petrovića, sa neverovatnim ilustracijama Aleksandra Zolotića. Naravno, nisu izostavili rešanja ako baš postane teško. Samo, pazi, moraš ih čitati samo u ogledalu!

Roman te poziva da se pridružiš Lantanu i ostalim drugarima u ovoj šašavoj i vratolomnoj trci za mesto u školi, u Domu za domišljatu decu – Ludi Šeširdžija, pajac Alfred Kikli i Martovski Zeka.

Da li bi ti pošlo za rukom da upadneš u ovu školu? Pa, postoji samo jedan način da saznaš. Neka zagonetna potraga krene sad!

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*